Leverans:

Leverans sker normalt inom 1-2 dagar från beställning. Om förseningar uppstår av något skäl meddelas detta snarast möjligt. Vi skickar paketen generellt med Posten eller UPS.

Moms:

Kunder inom Sverige och EU debiteras svensk moms om 25 %.

Pengarna tillbaka-garanti:

Vi tillämpar en 30 dagars returrätt med pengarna tillbaka garanti om produkten inte lever upp till era förväntningar. Det ger er möjlighet att i lugn och ro testa propellern på er båt/motor. Om propellern returneras måste den vara i gott och oskadat skick. Köpet styrks med datumstämplat kvitto som ej är äldre än 30 dagar. Återbetalningen inkluderar inte ursprungs- eller returfrakten till av oss angiven adress.

3 års garanti:

Propulse-propellern levereras med en 3-årig produktgaranti, detta gäller alla delar utom bladen. Skadade delar returneras till Propulse för utbyte, frakten bekostas av avsändaren. Bladen är konstruerade så att de bryts av vid ett kraftigare slag eller motsvarande för att skydda motorns växelhus, axel och övriga propellerdelar som antas under garantin.

Gods i retur:

Innan något gods skickas i retur, vänligen kontakta oss per e-post support@propulse.se. För att kunna hantera ärendet så snabbt som möjligt, behöver vi ert fullständiga namn, adress och telefonnummer. Paketet skickas sedan i retur till adress enligt nedan:

Propulse AB
Styrmansgatan 5
742 42 Öregrund

Vid frågor eller kommentarer gällande dessa villkor, vänligen skicka oss ett meddelande till info@propulse.se

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password